Nieuw USB zaklampje van Rubytec

Rubytec Tetra

Tetra: nieuw USB zaklampje van Rubytec

ZOETERMEER – De merknaam Rubytec kwam eind vorig jaar in het nieuws toen de Rubytec Bulb, een oplaadbare lamp ter grootte van een tennisbal, werd genomineerd voor de KCK Kampeer Awards.

Nu introduceert Rubytec, een merk dat gespecialiseerd is in innoverende producten voor de outdoor- en kampeerbranche, een nieuw oplaadbare lampje.

Dat nieuwe lampje is de Rubytec Tetra. Maar we willen ook graag even de aandacht vestigen op een ander interessant lampje van Rubytec, namelijk de Kao Clip.

Rubytec Kao Clip

Rubytec Kao ClipSteeds meer hulpdiensten vertrouwen op de Kao Clip. Dit lampje, dat 2 LED’s heeft, is uitgerust met een zonnepaneel en draaihendel, staat namelijk bekend om de hoge gebruikszekerheid. De hulpdiensten gebruiken de Kao Clip daarom vaak als noodverlichting. Hiermee beschikken ze over een  sleutelhangerzaklamp die altijd licht geeft. Het zaklampje wordt opgeladen dankzij een klein zonnepaneeltje. Als er een tijdje niet voldoende zonlicht zijn geweest, kan het ook worden opgeladen door te zwengelen aan het hendeltje aan de zijkant. Met de handige clip haak je hem overal aan vast: riemlus, rugzak of sleutelbos. De Kao Clip is verkrijgbaar in blauw, zwart en groen bij de outdoorspecialist voor slechts € 7,95.

Nieuw: Rubytec Tetra USB Flaslight

Rubytec Tetra USB FlaslightHet nieuwe lampje van Rubytec is de Tetra USB Flashligh. Een lampje met een hele slimme vormgeving. Je kunt het lampje opladen middels een USB-aansluiting. Die aansluiting zit keurig in de flexibele siliconen behuizing van het lampje verborgen. Met de bevestigingslus kun je het lampje overal eenvoudig aan vastmaken. Bijvoorbeeld aan je fietsstuur, rugzak of tentstok. De Tetra beschikt over 3-lichtstanden: constant wit licht, constant rood licht en rood knipperlicht. Lichtsterkte: 15 Lumen, gewicht: 15 gram. Een volle batterij gaat ongeveer zestig minuten mee. De Rubytec Tetra is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren blauw en groen. De consumentenadviesprijs bedraagt € 6,95.

Voor meer informatie kun je kijken op www.rubytec.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel