Nieuwe EasiSAT satellietontvangers van Al-Car

Al-Car EasiSAT

Nieuwe EasiSAT satellietontvangers van Al-Car

Wie met de camper of caravan onderweg is, heeft wel eens de behoefte om televisie te kunnen kijken. Tegenwoordig gebeurt dat, dankzij de aanwezigheid van wifi en steeds goedkoper dataverkeer, steeds via internet.

Maar wie vaker televisie wil kijken, ontkomt eigenlijk niet aan de aanschaf van de bekende satellietontvanger. Behalve de aanschafkosten en de maandelijks kosten voor je Canal Digitaal abonnement heb je er verder geen kosten aan, hoe vaak je ook kijkt. Bovendien heb je geen hinder van Geo-Blocking, waardoor je bij het online televisie kijken een groot aantal programma’s niet kunt zien.

Al-Car Technology uit het Duitse Ratzeburg biedt binnen de Easi-Sat serie een aantal nieuwe, hoogwaardige satellietontvangers voor caravans en campers aan. De volautomatische antennes kunnen de satelliet binnen enkele minuten vinden. De EasiSAT 4.0 en 4.5 zijn bedoeld voor montage op het dak van het recreatievoertuig. Ze zijn leverbaar met enkele en dubbele LNB. De compacte Easisat 3.5 kun je ook vast monteren, maar is ook gewoon als verplaatsbare antenne te gebruiken.

Bij Al-Car, dat nagenoeg alle producten in eigen huis ontwikkelt en vervaardigt, staat betrouwbaarheid, robuustheid en een eenvoudige bediening voorop. Het zoeken naar zender en satellieten wordt ondersteund door de GPS locatiebepaling. Op die manier weet de antenne de satelliet aanzienlijk sneller te vinden. Moderne productietechnieken zorgen voor een uiterst compacte vormgeving, een uitstekende ontvangst alsmede een perfecte beeldkwaliteit. De antennes zijn voorzien van een zilvergrijze coating die een effectieve bescherming tegen UV-straling biedt en vergeling van de antenne tegen gaat. Het mechaniek is geheel uit metaal vervaardigd voor een lange levensduur.

Meer informatie kun je vinden op de website van Al-Car.

Like dit artikel
Tweet dit artikel