Nieuwe Eurostar: technisch en modern

eurostar_ext1Het vlaggenschip van Knaus, de Eurostar, is teruggekeerd. Met de Eurostar 2013 presenteert Knaus ‘een caravan op camper-niveau’, met speciale front- en achterbeplating en nieuw ontwikkelde LED-achterverlichting.

Daarnaast is de caravan uitgerust met technische snufjes die je tot nu toe alleen bij campers aantrof. Het interieur wordt gedomineerd door technische functionaliteit.

In de dubbele vloer is zowel de afvalwatertank als het ‘autark pakket’ geïntegreerd. Alle belangrijke aansluitingen zoals stroom en water zijn in de kofferbak samengebracht Het interieur is helemaal naar individuele wensen aan te passen. Het zitgedeelte is ergonomisch vormgegeven. Het zwaartepunt ligt laag, wat de wegligging ten goede komt. Ook nieuw: het optionele dakelement waarin airco, midi-heki, ambianceverlichting en tv kunnen worden geïntegreerd. Er zijn drie modellen beschikbaar 500 EU, 500 FU en 590 FUS.

eurostar_int1De Eurostar is door de jury van de Red Dot Design Award bekroond met een Eervolle Vermelding vanwege de bijzonder detailoplossingen. Het uitreiken van de prijs zal plaatsvinden tijdens het Red Dot Gala op 01 juli 2013 in Essen Opera House

Klik hier voor een introductiefilm van Knaus (in het Duits).

Klik hier voor een Knaus-dealer in de buurt.

Meer informatie: www.knaus.de/nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel