Nieuwe mini-caravan naar Nederland

Pino caravan komt naar Nederland. Het eerste model dat op de markt zal worden gebracht is de Pi2010 1st Edition. De Pi2010 is een caravan nieuwe stijl: compact en met een bijzondere uitstraling.

kampeerzaken.nlDe Pi weegt slechts 350 kilo en kan daarmee niet alleen achter iedere auto, maar zelfs achter bijvoorbeeld een trike. Extra spiegels zijn niet nodig, net zo min als een speciaal rijbewijs. De 4-persoonszit in de Pi is om te bouwen tot een tweepersoonsbed met een lengte van 2,10 meter. Het keukenblokje is standaard voorzien van een 1-pits gastoestel en een spoelbak met hogedruk waterpomp. De standaard bijgeleverde buitentafel is tegen de zijkant van de caravan te monteren. Ideaal voor onderweg en op de camping.


 

De Pi 1st Edition is het eerste model Pino Caravan dat naar Europa komt. Dat de focus in eerste instantie op Nederland ligt, blijkt duidelijk uit het ontwerp van de eerste serie Pi’s. De kaart van Nederland is namelijk geprojecteerd op de zijkant van de Pi2010. De Pi 1st Edition wordt in een beperkte oplage van zes stuks gemaakt in drie kleurstellingen: rood, geel en blauw. De 1st Edition wordt standaard voorzien van extra’s zoals bijvoorbeeld een fietsenrek op de achterzijde van de Pi, een roof rack, vliegenhorren, verduisteringsgordijnen, koelkast, buitenverlichting, mechanische afzuiging en een groot daklicht. Een Pi 1st Edition kost €9.950,-.

kampeerzaken.nlPino Caravan heeft zijn basis in Turkije en is opgezet in 2009. De Nederlandse distributeur van Pino Caravan is een jong bedrijf, dat werkt vanuit het Friese Franeker. Het bedrijf streeft naar het combineren van een creatieve en milieuvriendelijke vakantiebeleving  met een stijlvolle, comfortabele en solide caravan.

Meer informatie:

Fabrikant: pinokaravan.com

Nederlandse distributeur: www.pinocaravan.nl

Op 20 en 21 april 2013 staat de Pi2010 op de ANWB Kampeerdagen in Ouderkerk aan de Amstel.

Like dit artikel
Tweet dit artikel