Nieuwjaarswandeltocht met Karsten Travelstore

Karsten Nieuwjaars wandeltocht

Begin het nieuwe jaar met een gezonde wandeling

ZWAAG – Wie zijn goede voornemens om wat gezonder te gaan leven kracht bij wil zetten, zou mee kunnen doen aan de Nieuwjaarswandeltocht die Karsten Travelstore jaarlijks organiseert.

Op zaterdag 3 januari kan een ieder meedoen aan de Nieuwjaarswandeltocht door het Westfriese landschap, die begint en eindigt bij Karsten Travelstore.

Karsten heeft in samenwerking met wandelvereniging U.D.I.-S.O.S. drie verrassende routes (7,5 – 15 – 25 km) in de omgeving Zwaag, Oosterblokker en Hoorn uitgezet.

Bij handboogschietvereniging en tevens stempelpost ‘De Coenschutters’ staat een kopje koffie of thee klaar voor de deelnemers. Bij de terugkomst bij Karsten Travelstore staat er warme chocolademelk met een lekkere oliebol klaar voor de deelnemers.

De wandeling is geschikt voor alle wandelliefhebbers, van jong tot oud en voor zowel individuen als groepen. Deelnemers die zich vooraf inschrijven, ontvangen voor aanvang van de wandeltocht iets lekkers voor onderweg en maken ook nog eens kans op een wandeloutfit van Life-Line. Inschrijven kan online via www.karstentravelstore.nl. De deelname aan de wandeltocht kost 4 euro per persoon inclusief oliebollen, warme chocolademelk en koffie/thee onderweg. De deelnemers aan de wandeltocht zullen zaterdag 3 januari tussen 9 en 11 uur vertrekken vanaf Karsten Travelstore, De Factorij 9 in Zwaag.

Like dit artikel
Tweet dit artikel