Opendagen bij Swart Campers in Wijckel

LMC Breezer Alkoof

De LMC Breezer A

WIJCKEL – Op 21, 22 en 23 maart 2014 organiseert Swart Campers in Wijckel opendagen. Aankomend weekend krijgt bovendien een feestelijk tintje vanwege het vijfjarig jubileum.

De nieuwste LMC-campers van modeljaar 2014 en verschillende (jonge) occasions van Swart Campers brengen je vast al in vakantiestemming. Maar wie tijdens de opendagen nog niet toe is aan een eigen camper, kan voor camperhuur en informatie terecht bij Camperverhuur Swart. Verder kun je tijdens de opendagen kennismaken met de mechanische autoblokkades van Bearlock, de onderhoudsproducten voor caravan en camper van 123, de camperaccessoires van Memo Europe en de camperverzekeringen van Aveco.

Swart Campers is niet de enige tak die een feestje mag vieren. Garage Swart viert dit jaar het 25-jarig bestaan. De afgelopen jaren breidde Swart zijn services gestaag uit en werd de uitbreiding van het bedrijf onvermijdelijk. Recent is de nieuwe showroom opgeleverd van meer dan 500m2, zodat de campers beschermd zijn tegen weer en wind.

Naast nieuwe en gebruikte campers, verzorgt Swart Campers het onderhoud aan campers en caravans. Met de Bovag-onderhoudsbeurt kun je met camper of caravan weer vertrouwd de weg op.

Opendagen:
Vrijdag 21 maart 14:00 – 21:00 uur
Zaterdag 22 maart 10:00 – 17:00 uur
Zondag 23 maart 10:00 – 17:00 uur

Adres: Swart Campers, Jachtlustweg 49a, 8563 AC Wijckel/Balk (Fr.)

Like dit artikel
Tweet dit artikel