Oranje WK caravan voor het goede doel

kampeerzaken.nlSpeciaal voor het WK voetbal in Duitsland is deze Eriba Touring Puck uit 1977 oranje gemaakt door Erica Recreatie uit Zeist. De WK caravan staat op dit moment op het buitenterrein van Erica Recreatie om de WK sfeer ook daar tot uiting te brengen.
Deze caravan heeft tevens meegedaan met de Bovag actie "Aanhangers van Oranje" voor de oefenwedstrijd van Nederland tegen Kameroen 1 juni in Eindhoven.
 Na het WK zal de caravan verkocht worden. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan het goede doel "Spieren voor Spieren". Deze caravan is Bovag goed gekeurd dus is veilig achter uw auto. Het rapport van deze keuring krijgt u erbij.
Tijdens het WK voetbal kunt u een bod op deze caravan doen. U kunt op de website van Erica Recreatie () altijd zien wat het actuele hoogste bod is.
Wilt u ook een bod doen en hiermee dus eventueel de stichting "Spieren voor Spieren" steunen? Stuur een e-mail met uw persoonlijke gegevens en uiteraard uw bod naar Erica Recreatie (dus niet naar Kampeerzaken.nl).
Het hoogste bod is op dit moment: € 250,-
Meer info dus op www.erica-recreatie.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel