Overdekt kamperen op de TT Assen

TT AssenASSEN – De hoofdstad van Drenthe staat eind juni traditioneel in het teken van de jaarlijks terugkerende TT (Tourist Trophy), oftewel de grand prix voor motoren.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid van overdekt kamperen in de evenementenhal die pal naast het racecircuit ligt.


Op 27, 28 en 29 juni zal het grootste motorsportevenement van ons land weer honderdduizenden bezoekers trekken. Niet zo gek dus dat de meeste hotels in en rondom Assen een jaar van tevoren al compleet volgeboekt zijn. Tijdens de TT-week wordt de evenementenhal die direct naast het TT Circuit ligt, omgebouwd tot een overdekte camping. De Indoor Camping ligt op nog geen 50 meter afstand van de bekende en beruchte Strubbenbocht, alwaar zich een publiekstribune bevind.

In de hal kun je kamperen met je eigen tent of koop je er ter plekke één. Overnachten op de camping kost € 35,- per persoon, ongeacht het aantal nachten dat mensen blijven kamperen. Voor deze prijs is er de beschikking van een kampeerplek voor de tent en kun je gebruik maken van de toilet- en douchegelegenheden in de hal. De TT Indoor Camping is geopend van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni.
Kijk voor meer informatie op www.tt-hall.nl/campingTT tent

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel