Rustiek kamperen in Frankrijk

Campinggids Rustiek kamperen - Frankrijk

Nieuwe uitgave van  de gids “Rustiek kamperen – Frankrijk”

BEEK-UBBERGEN – Het kamperen op kleinschalige campings in een natuurlijke omgeving wint aan populariteit. En dan met name op landelijk gelegen campings met lekker ruime plaatsen. Campings waar de nadruk op rust en ruimte ligt, en niet zo zeer op amusement.

Voor liefhebbers van dergelijke campings geeft uitgever Bert Loorbach al meer dan 10 jaar de bekende “Rustiek kamperen” campinggidsen uit. Ze zijn verkrijgbaar voor de meest populaire landen in Europa. In de gidsen vind je een groot aantal met de hand geselecteerde campings. Uiteraard ze worden regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. Zo is er van Frankrijk net een nieuwe gids verschenen.

De campings zijn alle persoonlijk door de redactieleden bezocht. Er wordt daarbij niet alleen gelet op de rustieke ligging en de faciliteiten, maar ook of je er wel vriendelijk wordt ontvangen en of er wel een ontspannen sfeer op de camping heerst.

Als je de nieuwe gids “Rustiek kamperen – Frankrijk” openslaat zie je meteen het verschil met de normale campinggidsen. Waar die meestal bestaan uit een enorm overzicht aan informatie, die in de vorm van tabellen en lijsten wordt gepresenteerd, kun je de gidsen van Bert Loorbach bijna als een boek lezen. Geen enorme opsommingen maar duidelijke, goed leesbare omschrijvingen. De campings zijn in verschillende regio’s ingedeeld zodat er een overzichtelijk geheel is. Dankzij de goede, duidelijke omschrijvingen krijg je een goede indruk van de camping, de omgeving én de sfeer. Tussen de omschrijvingen door vind jer ook een aantal duidelijke foto’s. In plaats van uren naarstig zoeken in enorme overzichten naar een geschikte camping, kun je deze gids op je gemak doorbladeren en -lezen, en zo op je gemak doornemen tot je een camping tegenkomt die je aantrekkelijk vindt.

De gids “Rustiek kamperen – Frankrijk” omschrijft op deze manier op ruim 250 pagina’s zo’n 200 campings. Dat zijn 40 campings meer dan in de vorige uitgave van deze campinggids. Je kunt de gids krijgen bij de Nederlandse en Vlaamse boekhandel, de reisboekhandel, internet en de ANWB.

Like dit artikel
Tweet dit artikel