Sitta daktenten van Dare To Be Different

Sitta daktenten van Dare To Be Different

Sitta daktenten van Dare To Be Different

Ze werden in oktober al op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht gepresenteerd, maar met de mededeling dat ze waarschijnlijk pas in het voorjaar beschikbaar zouden zijn. We hebben het over de nieuwe daktenten van Dare To Be Different Outdoor. Deze Sitta daktenten vormen een geheel nieuwe lijn, die belooft het kamperen in daktenten naar een hoger niveau te tillen.

Volgens Dare To Be Different zijn de Sitta daktenten ontworpen in Nederland en worden ze geproduceerd in Europa, in Spanje als we het goed hebben. Bijzonder is dat ze gemaakt worden van hoogwaardig TenCate-doek. Verder zijn ze inmiddels in twee maten (140 en 180) te bestellen en zijn er ook diverse accessoires voor deze daktenten verkrijgbaar.

Stijlvol en innovatief

Ze ogen niet alleen stijlvol, maar zitten ook boordevol innovatieve features. Een van de meest opvallende features is de telescopische ladder. Deze ladder heeft twee voordelen: hij is compact op te bergen en zorgt daarnaast ook voor extra veiligheid dankzij de stevige vergrendeling die onbedoeld inklappen tijdens het klimmen voorkomt.

De luifel geeft extra beschutting van de ingang en is ook handig om bijvoorbeeld onder te koken. Als je nog meer beschutting wilt, kun je ook de extra ondertent en schuifwand bestellen.

Het ventilatiesysteem – inclusief muggengaas – en de vele ramen aan de binnenkant zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie en prettig binnenklimaat, wat tijdens zomerse dagen de temperatuur reguleert en ’s ochtends vroeg voorkomt dat het in de daktent te benauwd wordt.

Twee formaten

Dare To Be Different brengt zoals gezegd de Sitta daktent in twee formaten op de markt. De Sitta 140 biedt ruim plaats voor twee personen en is daardoor ideaal voor koppels. De Sitta 180 is geschikt voor twee volwassenen en een kind, waarmee deze daktent zich ook voor jonge gezinnen leent. En natuurlijk ook voor twee volwassenen die prijs stellen op nog wat extra ruimte. De keuze hangt met name van je persoonlijke voorkeuren en gezinsgrootte af.

Alle twee de modellen worden inclusief handige opbergtassen, een comfortabele matras en binnenverlichting geleverd, zodat je bij aankoop gelijk bent uitgerust om te gaan kamperen. Optioneel zijn er voor de Sitta ook een extra dikke anti-condensmat en een thermo binnentent verkrijgbaar.

Dare To Be Different laat met de Sitta daktenten wederom zien dat het merk synoniem staat voor innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak. De Sitta daktenten zijn verkrijgbaar bij erkende dealers en gespecialiseerde webshops.

Like dit artikel
Tweet dit artikel