TEC gaat verder als LMC

De camper- en caravanmerken LMC en T.E.C. worden samengevoegd en gaan vanaf mei samen verder onder de vlag van LMC. Hiermee komt in Westfalen een liefdesverhaal eindelijk tot een hoogtepunt, aldus de fabrikant. 

kampeerzaken.nlNaast de romantische, wegen de praktische redenen voor deze verbintenis natuurlijk ook mee: één adres en één naam. Service, onderhoud, onderdelenleveringen en garantie had al eerder zijn plek onder het dak van LMC gevonden. En wordt de T.E.C.- klanten nu beschikbaar gesteld onder de familienaam LMC.

De ondernemingen LMC (Lord Münsterland Caravan) en T.E.C. (Thrun Eicker Caravan) delen hun vestigingsplaats in Sassenberg nu al meer dan achttien jaar. De productie en administratie zijn in deze tijd steeds meer naar elkaar toegegroeid. Beide ondernemingen zullen als zelfstandige organisaties blijven bestaan. De producten en de service van beide merken worden in de toekomst echter alleen nog onder de naam LMC gevoerd.


 

De productie van nieuwe voertuigen van T.E.C. wordt in de zomer van 2013 gestaakt. Met het huwelijk van de beide merken ontwikkelt LMC zich tot een merk met een volledig assortiment, dat veel indelingen van de instapklasse tot aan de luxe klasse in het programma heeft. Zowel bij de caravans als ook bij de campers zullen de T.E.C.-producten ook in het LMC-programma zijn terug te vinden. Ze zullen onder de namen LMC Style, LMC Vivo bij de caravans en als Sport-Line bij de campers op de markt worden gebracht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel