Televisieprogramma Camp-to-Go zoekt nog enkele deelnemers

Televisieprogramma Camp-to-Go zoekt deelnemers

Televisieprogramma Camp-to-Go zoekt nog enkele deelnemers

Ben jij op zoek naar een nieuw kampeermiddel, en zou je dat kampeermiddel nog deze zomer gratis willen proberen tijdens een midweek of lang weekend kamperen in Nederland of Denemarken?

Dan kun je je nu nog aanmelden als deelnemer voor het televisieprogramma Camp-to-Go, gepresenteerd door de onder kampeerders welbekende presentator Sander Janson. Voor dit programma zoekt men namelijk nog enkele kandidaten.

Hoe makkelijk kun je het hebben, als je je aan het oriënteren bent voor een ander kampeermiddel. Camp-to-Go zorgt voor een splinternieuwe caravan, daktent, vouwwagen, camper of tent, die je gratis mag proberen tijdens een korte vakantie in Nederland of Denemarken. Zo kun je gratis op vakantie én aan den lijve ondervinden of dit kampeermiddel iets voor jou is.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden als deelnemer voor het televisieprogramma Camp-to-Go. Ook zin in een korte gratis vakantie? Meld je dan snel aan via www.camp-to-go.nl/tv en wie weet zien we jou – in gezelschap van ‘Mister Camping’ Sander Janson, – dit najaar terug op televisie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel