Tonke Campers toont 3 primeurs op open dag

Tonke Camper

Een karakteristieke camper van Tonke

TERHEIJDEN – Tonke Campers, de maker van die karakteristieke, met hout en leer afgewerkte kampeerauto’s, organiseert een open dag op 29 juni.

Je bent die dag van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur aan de Munnikenhof 21 in Terheijden waar niet alleen Nederlandse bezoekers maar ook geïnteresseerden uit Duitsland, Luxemburg en Engeland worden verwacht. Tonke Campers zal tijdens de open dag drie noviteiten aan de bezoekers voorstellen. Een afzetcabine, een camper met lagere instap en een kleine gezinscamper.

Fieldsleeper International

Tonke Fieldsleeper International

Tonke Fieldsleeper International

De eerste primeur die Tonke zal presenteren is een afzetcabine genaamd ‘Fieldsleeper International’. Dit is een grote afzetcabine die geschikt is voor 2 à 3 personen en speciaal is ontwikkeld voor de internationale markt. Hij is ook geschikt als grote camper of als expeditievoertuig in Europa.

Lowrider

Tonke Lowrider

Tonke Lowrider

De volgende noviteit is de ‘Lowrider’. Dit is een Tonke Classic die is gebouwd op een verlaagd Mercedes/Alko chassis. De instap is hierdoor met maar liefst 30 cm verlaagd en de geringere hoogte heeft uiteraard ook positieve gevolgen voor het rijgedrag, de luchtweerstand en dus ook het brandstofverbruik zijn hierdoor verbeterd. Dit model is beschikbaar in veel varianten waardoor het ,afhankelijk van de indeling, voor 1 tot 6 personen geschikt is.

Kleine gezinscamper

Tonke buscamper op VW basis

Tonke Van op VW basis

De laatste primeur van Tonke Campers is een kleine gezinscamper in de Tonke Van serie. Deze bouwt Tonke op basis van de Volkswagen Transporter. Een volgens de makers betaalbare en compacte camper voor 1 tot 5 personen die ook in het dagelijks verkeer prima inzetbaar is. Volgens Tonke neemt dit model een unieke plaats in dit goed bezette marktsegment in.

Like dit artikel
Tweet dit artikel