Uit-jeTent ook in 2012

kampeerzaken.nlOok komend voorjaar is er in de Noordoostpolder weer een "Uit-je Tent" evenement, en wel in het weekend van 8 tot en met 10 juni.

 

De Noordoostpolder  barst dan bijna uit zijn voegen van de activiteiten. Want Uit-je Tent 2012 lokt bezoekers letterlijk uit de tent om de Noordoostpolder te beleven op het gebied van kunst, cultuur, theater, muziek, dans, wandelen & fietsen, natuur, open tuinen, sport & spel, boerderijbezoek en een smakelijk preuvenement.


 

Van vrijdagochtend 10 uur tot zondagavond 20 uur kan men tijdens het Uit-je Tent weekend genieten van alles wat de Noordoostpolder te bieden heeft. Tevens kan men er tijdens dat weekend ook voordelig en uniek kamperen.

 

Zo kan men voor € 10 overnachten op één van de reguliere of tijdelijke campings met voorzieningen, maar ook voor € 5 op één van de tijdelijke campings zonder voorzieningen overnachten. Ook zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden voor campers voorzien, zowel op de campings als op andere locaties. U kunt boeken voor 2 nachten. Bij de meeste kampeerterreinen zelfs voor 3 nachten. Boeken voor 1 nacht is helaas niet mogelijk, u kunt wel één nacht komen, maar betaalt dan wel altijd minimaal voor 2 nachten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel