Volop avontuur op de Vakantiebeurs 2019

Vakantiebeurs 2019

Volop avontuur op de Vakantiebeurs 2019

Op 10 januari is het weer zo ver, dan kunnen we in de Jaarbeurs weer terecht voor de Vakantiebeurs. Hoewel het grootste deel van het aanbod niet direct op kampeerders is gericht, is het toch altijd wel de moeite waard om een kijkje te nemen op de Vakantiebeurs.

Bovendien is er de laatste jaren steeds meer nieuws op kampeergebied te zien op de beurs. Dat geldt helemaal voor de Vakantiebeurs 2019, want daar is nog meer te zien over kamperen en allerlei avontuurlijke dingen.

Vernieuwde camping- & outdoorzone

De camping- & outdoorzone is geheel vernieuwd. Dit jaar is er gekozen voor het thema ‘Kamperen aan de Kust’. Hier vind je niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kamperen maar ontvang je ook vrijblijvend advies op maat van de leukste campings. Ook kun je er populaire kampeerbestemmingen als Frankrijk en Italië ontdekken of je laten informeren door ANWB kamperen en ACSI. Verder kun je relaxen in de beachclub of genieten van een uniek uitzicht over heel Zuid-Europa vanuit het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond. Ook abseilers, zeilers en kitesurfers kunnen ook hun hart ophalen in de kampeerzone.

Specialistische routes

De fiets- & wandelroute leidt de actieve vakantieganger langs de leukste reisorganisaties en bestemmingen. Levensgenieters kun het glas heffen tijdens de Wine around the World route. Een ticket voor deze smaakvolle wijnroute kost slechts € 2,50,- en voert langs zeven prachtige wijnbestemmingen waaronder Zuid-Afrika, Griekenland, Italië en Duitsland. En ook als je de Vakantiebeurs op een doordeweekse dag bezoekt is er wel een vier in de klok te vinden.

Nederland waterland

Een vakantie in eigen land of in buurland België is ontzettend populair. Nieuw in de Nederland en België zone is dit jaar, naast de belevingstuin, de grote waterbak waar kinderen in samenwerking met Optimist on Tour zeillessen kunnen krijgen. Ook kun je er volop kajakken en suppen. Ben je niet zo’n waterrat? Op het naastgelegen terras geniet je van het uitzicht over het water.

Bestemmingen

Ook op deze editie van de Vakantiebeurs vind je weer een aantal nieuwe bestemmingen zoals Georgië, Libanon, Palestina, Rusland en Ras al Khaimah. Van de vertrouwde bestemmingen pakken Iran, Brazilië en Groot-Brittannië dit jaar extra groot uit.

Theaters

Op de afgelopen editie is gebleken dat de theaters een groot succes zijn. Het aanbod aan theaters is daarom verder uitgebreid. De bestaande theaters hebben ook een make-over gekregen en staan dit jaar nog meer in de schijnwerpers. Nieuw dit jaar is het Oman-theater waarover op dit moment nog niet veel bekend is gemaakt. Je zult in de theaters nog meer (lokale) reisspecialisten, reisorganisaties en verkeersbureaus treffen die je verrassen met interessante presentaties en interactieve workshops.

Urban terras

Nieuw op het Urban terras van de Vakantiebeurs is NewYork.nl. Ideaal voor wie overweegt om die stedentrip naar New York eindelijk van de bucketlist te strepen. Je kunt hier ook de bloggers en schrijvers van reisgids Time to Momo treffen en ze het hemd van het lijf vragen. Je kunt in het Urban Theater ook diverse presentaties volgen waarmee je inspiratie en tips voor de leukste stedentrips kunt opdoen.

Kids

De Kids Vakantiegids Awards worden dit jaar door Vincenzo gepresenteerd. Jouw kids weten absoluut wie wij daarmee bedoelen. Wie niet speciaal voor het optreden van Vincenzo komt, kan in het weekend meedoen aan verschillende interactieve sessies waarin je door grote en kleine ervaringsdeskundigen aan de hand wordt genomen en de meest onverwachte tips krijgt.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel