Vakantiebeurs ‘Betoverend Bulgarije’ zet Bulgarije in het zonnetje

kampeerzaken.nlOp 21 oktober 2006 organiseren de Bulgaarse Ambassade en het Bulgaars Verkeersbureau een ééndaags toeristisch en cultureel evenement genaamd Betoverend Bulgarije. Deze vakantiebeurs, die Bulgarije in al zijn diversiteit laat zien, vindt plaats in de Grote Kerk te Den Haag.
 Zaterdag 21 oktober wordt de grote dag van Bulgarije. Het is de eerste keer dat Bulgarije zo grootschalig zal worden gepresenteerd aan het grote publiek. Er zal van alles te doen zijn op het gebied van toerisme, muziek, kunst en cultuur. Van grote touroperators tot gespecialiseerde reisbureau’s en van volksdansgroepen tot heerlijke Bulgaarse wijnen en spijzen, alles en iedereen is vertegenwoordigd. Voor diegene die wat meer over Bulgarije te weten wil komen, is dit de perfecte dag.
kampeerzaken.nlGedurende de hele dag, die duurt van tien uur ’s ochtends tot zes uur in de avond, zijn er verschillende activiteiten in de kerk. Natuurlijk zijn er stands van vele toeristische organisaties en aan Bulgarije gelieerde stichtingen, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van onroerend goed is er informatie te vinden. Daarnaast zijn er de hele dag door optredens van muzikanten en dansers en is er een speciaal kinderprogramma.
Kijk voor meer informatie op: www.bulgaarsverkeersbureau.nl en www.betoverendbugarije.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel