Valentijnswandeltocht bij Karsten Travelstore

Karsten Valentijnswandeltocht

Romantisch wandelen met Karsten Travelstore

ZWAAG – Samen wandelen is niet alleen goed voor de gezondheid maar is ook een mooie gelegenheid voor een goed gesprek. Met een dierbare vriend of vriendin, of je geliefde natuurlijk.

Op zaterdag 14 februari organiseert Karsten Travelstore daarom een wandeltocht met een romantische twist. De wandelaars worden onderweg verrast met een aantal vragen en opdrachten, ook kunnen ze je samen een liefdesslotje bevestigen, naar het voorbeeld van de slotjesbrug in Parijs.

De Valentijnswandeltocht is niet voor niets gepland op deze romantische dag. Wandelen is leuk, maar samen wandelen is nog leuker. De wandeltocht voert langs romantische plekjes van de binnenstad van Hoorn en onderweg word je getrakteerd op een romantische opdracht of grappige vraag. Zo kun je op een originele manier de waardering en liefde voor je wandelmaatje laten blijken en heb je weer gespreksstof voor de volgende kilometers.

De opdrachten variëren van het ophalen van dierbare herinneringen, een knuffel tot een echte liefdesverklaring. Als onderdeel van de wandeltocht wordt ook een nieuw liefdesmonument gecreëerd naar het voorbeeld van de slotjesbrug in Parijs.

De wandeltocht heeft een lengte van15 kilometer, de kosten zijn 2 euro p.p. inclusief slotje. Begin- en eindpunt bij Karsten Travelstore, vertrek tussen 9 en 11 uur vanaf De Factorij 9 in Zwaag.

Inschrijven kan op http://www.karstentravelstore.nl/valentijnswandeltocht.html.

Like dit artikel
Tweet dit artikel