Compacte Volkswagen Tikro

kampeerzaken.nlDe bekende Volkswagen T5 California krijgt er een grotere broer bij: de Volkswagen Tikro. Deze camper is gebaseerd op de Volkswagen Crafter camper en is gericht op de avontuurlijk ingestelde kampeerder die hoge eisen stelt aan kwaliteit, duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak.
 De Volkswagen Tikro heeft achterwielaandrijving om onder alle omstandigheden een optimale grip te bieden. De Tikro is uitgerust camper met draaistoelen in de cabine en een vast bed in combinatie met een garage. Een vast bed dat, eventueel elektrisch bediend, onder de hemel kan worden opgeborgen, maakt een ruime garage mogelijk.
De Tikro, waarvan de opbouw door Seitz wordt geproduceerd, is wat je noemt compact met een breedte van nog geen twee meter en lengtematen naar keuze van 542, 592 of 642 centimeter.
Volgens Volkswagen bieden het robuuste exterieur en interieur alles voor avontuurlijk en jarenlang zorgeloos kamperen.
De Tikro is uiteraard te bewonderen op de stand van Volkswagen Campers tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht. Ook op de Volkswagen Camper Quinto show, van 9 tot en met 11 november aanstaande in Amersfoort, zal de Tikro aanwezig zijn.

Meer info op www.volkswagencampers.nl.
Opmerking: de Tikro zal volgens Seitz ook op andere chassis leverbaar zijn, zoals Ford, Mercedes, en Peugeot.

Like dit artikel
Tweet dit artikel