Vouwwagen zaak Zeist geopend

Vouwwagen zaak Zeist

Net geopend in Zeist: de Vouwwagen zaak van Laurens Bos

ZEIST – Enige tijd geleden ging Erica Recreatie in Zeist helaas failliet. Het bedrijf bestond meer dan 50 jaar en verkocht naast een breed assortiment caravans, buitensportspullen en kampeerartikelen ook heel veel vouwwagens.

Laurens Bos, die bij Erica Recreatie verantwoordelijk was voor de verkoop van de vouwwagens, zag daarmee het bedrijf waar hij al meer dan 10 jaar met veel passie en plezier vouwwagens verkocht, verdwijnen.

Niet veel later kwam Laurens op het idee om gewoon zelf door te gaan met de verkoop van vouwwagens. Vorige week was het zover, en ging zijn Vouwwagenzaak van start in het oude pand van Erica Recreatie Zeist.

Op 8 maart opende zijn winkel, genaamd “Vouwwagen zaak”, de deuren en kunnen geïnteresseerden er diverse vouwwagens van de merken Cabanon en Camp-let vinden, waar Vouwwagenzaak ook officieel dealer van is. Het aanbod aan gebruikte vouwwagens is momenteel nog vrij beperkt, maar ook daar wordt hard aan gewerkt.

Laurens heeft de showroom, gevestigd in de voormalige winkelruimte aan de Aalscholverlaan 5 in Zeist, flink verbouwd. De komende tijd zullen er nog de nodige verbeteringen worden doorgevoerd. De bijbehorende website www.vouwwagenzaak.nl is inmiddels online, daar is ook meer informatie te vinden over de winkel en de producten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel