Vrijetijdsbeurs 2013 bij Karsten Travelstore

Vrijetijdsbeurs 2013 bij Karsten Travelstore

Op zaterdag 27 april organiseert Karsten Travelstore de Vrijetijdsbeurs, de beurs voor levensgenieters. Zorgorganisatie Omring is aanwezig met het bekende Omringplein. De toegang is gratis.

De naam zegt het al, de Vrijetijdsbeurs staat volledig in het teken van vrije tijd. Vol informatie en inspiratie op het gebied van sport, cultuur, lifestyle, hobby en alles over reizen. Workshops, demonstraties, muziek en modeshows.

Neem je eigen camera ook mee naar de Vrijetijdsbeurs! Bij de stand van Welman Studio kun je namelijk terecht met al je vragen over instellingen, maken ze je camera vakantieklaar en kun je op de set poseren voor een vakantiefoto. Ontdek tijdens de workshop social media wat de mogelijkheden van deze media zijn en zet de eerste stappen op Twitter of Facebook! Proef verse aardbeien, jam of honing uit de regio of doe bij de vele campings, reisadviseurs en andere exposanten inspiratie op voor vakantie, dagje weg of avondje uit. Neem een kijkje bij de modeshow van Karsten Travelstore met een greep uit de nieuwe zomercollectie vrijetijdskleding, zowel casual als technische kleding.

Zorgorganisatie Omring is met een groot aanbod van informatie en diensten op het gebied van gezondheid en zorg aanwezig met het bekende Omringplein. Hier kun je onder andere je bloeddruk, cholesterol en suiker laten meten. Zin om te bewegen? Dansschool Verbiest geeft een dansles en Stichting Sportwandelschool geeft een workshop Nordic Walking. Naast informatie over de diensten van Omring biedt het Omringplein diverse beursacties. Doe mee met de barbecuetest bij de stand van de Rabobank en win een Weber barbecue of kom langs voor een ontspannen stoel- of voetmassage. Kijk voor meer beursacties op www.omring.nl.

Kortom, genoeg te zien en te beleven op de Vrijetijdsbeurs!

Iedereen is van 10.00 tot 17.00 uur  van harte welkom voor een gezellige dag bij Karsten Travelstore, de kampeer- en outdoorwinkel van Karsten Tenten. De toegang is gratis! Tot ziens op zaterdag 27 april aan de Factorij 9 in Zwaag.
Meer informatie: www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel