Women’s Outdoor World Lady’s Day

kampeerzaken.nlBever Zwerfsport / Womens Outdoor World organiseert op 7 mei een speciale Lady’s Day. Op deze speciale dag is er volop aandacht voor alle vakantie en buitensport materialen voor dames. Damesrugzakken, damesslaapzakken, dameskleding, dameswandelschoenen, etc. Kortom, alles voor de avontuurlijke vrouw!
 
kampeerzaken.nlDiverse importeurs en leveranciers zullen deze dag aanwezig zijn om hun nieuwe producten te tonen en bij een aantal leveranciers kunt u, bij aankoop van deze producten, zelfs een aardige bonus verwachten. In Amsterdam wordt speciaal voor vrouwen een branderdemonstratie gehouden. Dit omdat Bever gemerkt heeft dat dit toch vaak het werkterrein van de heren is en daar is natuurlijk geen enkele reden voor.
In Amsterdam en Eindhoven is iemand van Care-Plus aanwezig die advies kan geven over de noodzakelijke benodigdheden op het gebied van (tropische)reizen.
In Eindhoven worden er gratis voetmassages gegeven (een techniek die na een lange wandeling van pas kan komen) en zijn er introlessen Nordic Walking te volgen. De Reisdokter in Eindhoven houdt ook open huis voor al uw vragen op het gebied van (reis) vaccinaties. Heeft u kinderen? Dan kunt u deze in Eindhoven prettig laten afleiden door ze te laten schminken.
Verder is er voor elke vrouwelijke klant een presentje!
Deze dag is bovendien een prima gelegenheid voor de avontuurlijke man om zijn vrouw of vriendin warm te krijgen voor die spannende avontuurlijke reis.
Wanneer?
Zaterdag 7 mei 2005 van 09.00 uur tot 17.00 uur
Waar?
Bever Zwerfsport/Women’s Outdoor World
Leenderweg 202
5644 AB EINDHOVEN
Women’s Outdoor World
Overtoom 51-53
1054 HB AMSTERDAM
Zie ook www.bever.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel