15 jaar Camper Centrum Nederland

Camper Centrum Nederland 15 jaar

Camper Centrum Nederland viert 15- jarig jubileum

AMERSFOORT – Dit jaar bestaat Camper Centrum Nederland al weer 15 jaar. Het bedrijf is ontstaan uit de gedachte om een Volkswagen-dealer te zijn welke zich volledig richt op het verkopen, verhuren en servicen van Volkswagen Campers.

Voorheen waren eigenaren van Volkswagen Campers aangewezen op de reguliere Volkswagen-dealers. Met de komst van Camper Centrum Nederland konden ze terecht bij een bedrijf dat elk detail van de Volkswagen Campers kent, zowel van de techniek als van het woongedeelte. In 2001 gaf Pon groen licht voor dit nieuwe bedrijfsconcept. Nu, 15 jaar later, heeft Camper Centrum Nederland een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is het bedrijfsconcept nog steeds uniek. In Nederland, en zelfs binnen Europa.

Geleerd van klanten

Directeur en één van de initiatiefnemers Rob Marchal werkte voorheen bij Volkswagendealer de Haas. Daar was hij medeverantwoordelijk voor de service en reparaties van Volkswagen Campers, en deed zo al de nodige ervaring op. “Toen we in 2001 begonnen, kwamen de eerste klanten direct bij ons binnen. Zij waren blij dat er eindelijk een dealer was die naast de autotechniek ook alles van het woongedeelte afwist. Zoals van de materialen, het gebruik en de gas-, elektriciteit- en waterinstallaties. We wisten veel, maar, zo bleek, nog lang niet alles. In de loop der jaren werden wij door de feedback van onze klanten steeds beter in ons vak. En met onze feedback naar de fabriek konden wij weer bijdragen aan het nog verder verbeteren van de Volkswagen Campers. Ik durf nu te zeggen dat wij een fantastisch product hebben, met zo’n zestig jaar reiservaring aan boord en waar wij werkelijk elk detail van kennen.”

Jubileum Najaarshow 3 t/m 5 november

Om dit mooie jubileum te vieren met klanten, organiseert Camper Centrum Nederland van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 november een feestelijke Najaarshow. Met de nieuwste two-tone campers, speciale actiemodellen Red, Blue, Grey, Edition en OceanDrive. Met nieuwe kleuren voor hefdaken en interieur, boeiende reispresentaties van kleinschalige groepsreizen, een selectie jonge gebruikte campers en vele accessoires. Alles in een gezellige en avontuurlijke sfeer. Bij vertrek ontvangen bezoekers een unieke Volkswagen Campers kalender, die is gebaseerd op een bijzondere Amerikaanse reclamecampagne uit de zestiger- en zeventigerjaren.

Meer informatie over de najaarsshow vind je op de website van Camper Centrum Nederland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel