ADAC Stellplatzführer 2020 is verschenen

ADAC Stellplatzführer 2020

ADAC Stellplatzführer 2020 is verschenen

Als hulp bij het plannen voor een kampeervakantie brengt de ADAC – de Duitse tegenhanger van de ANWB – de zogenaamde Stellplatzführer 2020 uit. Deze biedt kampeerders informatie over ongeveer 6700 plaatsen in 36 Europese landen.

De gids is opgedeeld in twee delen, die samen meer dan 1700 pagina’s omvatten. Het eerste deel betreft campings in Duitsland en Noord-Europa, het tweede deel omdat informatie over campings in Zuid-Europa.

Veel informatie

Naast de informatie over de exacte adresgegevens – inclusief de GPS-coördinaten – en over de faciliteiten, bieden de gidsen ook aanvullende informatie over bijvoorbeeld wifi, restaurants en barbecueplaatsen. Ook bevatten de gidsen – die ook afzonderlijke planningskaarten hebben – informatie over activiteiten in de omgeving van de campings, zoals golfbanen, zwemmen en sightseeing tripjes.

Waarderingen

Voor een snel overzicht zijn de campings gewaardeerd met een 5-sterrensysteem en zijn ze ook in verschillende categorieën ingedeeld. Alle campings worden gewaardeerd, gecontroleerd en geëvalueerd door ervaren inspecteurs.

Kortingen

Kampeerders krijgen bij de gidsen ook de ADAC Campcard 2020. Hiermee kunnen ze in heel Europa kortingen, speciale prijzen en speciale aanbiedingen in het hoog- en laagseizoen krijgen, evenals kortingen voor huuraccommodaties op meer dan 500 plaatsen en 2000 campings.

De ADAC Stellplatzführer 2020 is – inclusief de Campcard – voor 24,80 euro verkrijgbaar in de meeste Duitse boekhandels, in de ADAC-kantoren van de autoclub en via internet.

Like dit artikel
Tweet dit artikel