Autoverhuurder Hertz gaat campers verhuren

Autoverhuurder Hertz gaat campers verhuren

Autoverhuurder Hertz gaat campers verhuren

Ook autoverhuurder Hertz onderkent de stijgende populariteit van campers en de behoefte om lokaal te reizen. Het bedrijf gaat nu dus ook campers verhuren.

Hertz start in Nederland per direct met de verhuur van campers. Het betreft hier halfintegraal campers die geschikt zijn voor twee en vier personen. Ze zijn beschikbaar bij vier verhuurkantoren, verspreid over het land.

Lokaal reizen

De coronapandemie had vorig jaar een enorme impact op de autoverhuurmarkt. Toch was er in de zomer een klein herstel toen mensen auto’s gingen huren om lokaal op vakantie te gaan. Hertz haakt hier nu dus nog meer op in door vakantiegangers de mogelijkheid om op vakantie te gaan in een camper.

Henk van den Helder, Managing Director Hertz Benelux: “Afgelopen jaar was een bizar jaar waarin de hele branche moest anticiperen op een scenario waar niemand in deze vorm ooit rekening mee had gehouden. Wij waren de afgelopen zomer blij verrast toen veel meer mensen lokaal een vakantieauto bij ons huurden. Daarom hebben wij besloten dat dit het juiste moment is om het vakantie productaanbod uit te breiden met luxe campers”.

Bij vier verhuurkantoren

De campers zijn per direct beschikbaar. Ze staan bij de verhuurkantoren van Hertz in Utrecht, Breda, Leiden en Apeldoorn. De huurders, die minimaal 25 jaar oud moeten zijn, kunnen kiezen uit campers voor twee en voor vier personen.

De huurcampers zijn maximaal twee jaar oud en worden verhuurd inclusief 24/7 pechhulp, navigatie, fietsendrager, kabel en kabelhaspel en een gevulde gasfles en watertank. Uiteraard zijn ze voorzien van een eigen douche, toilet en keuken. Alle kilometers zijn bij de huurprijs inbegrepen. Tegen meerprijs kan men ook een kookset, campingtafel en 4 stoelen huren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel