Bürstner introduceert City Car buscamper

kampeerzaken.nlBuscampers worden in zowel Nederland als de rest van Europa steeds populairder. Ook Bürstner springt in op die trend en heeft onlangs de City Car buscamper ontwikkeld.
Deze compacte buscamper, gebouwd op een Fiat Ducato, is leverbaar in éen indeling, maar wel met keus uit 6 verschillende motoren tot 115 kW en uiteraard met diverse opties en optiepakketten.
 

kampeerzaken.nlDe City Car is voorzien van de voor buscampers bijna traditionele inrichting: achter de draaibare fauteuils bevindt zich links, tegenover de schuifdeur, de bekende zithoek met daarachter de natte cel.
Aan de rechterzijde is de keuken geplaatst, daarachter de linnenkast en geheel achterin bevindt zich het tweepersoonsbed van 1,95 x 1,50 m.

kampeerzaken.nlHet bed kan deels worden opgeklapt om zo plaats te kunnen maken voor bijvoorbeeld een paar fietsen, die eenvoudig via de achterdeuren naar binnen kunnen worden getild. In combinatie met de dinette voorin telt de City Car 3 slaapplaatsen en 4 zitplaatsen. De stahoogte is door het verhoogde dak overal minimaal 1,95 m.
De eerste exemplaren van de volgens Bürstner zeer gunstig geprijsde City Car C600, die ondanks de lage prijs is voorzien van een Webasto Dual Top dieselverwarming met warmwater voorziening, staan naar verwachting in oktober bij de Bürstner dealers.

kampeerzaken.nlMeer info tzt op www.burstner.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel