Bürstner Premio-serie nu ook in Limited-editie

Bürstner Premio Limited

Bürstner Premio-serie nu ook in Limited-editie

Bürstner heeft de vier meest succesvolle indelingen van de Premio-serie een speciale “Limited” uitrusting gegeven. Dat geldt ook voor de volledig nieuwe Premio Plus 520 TL.

De Limited-uitvoeringen van de Premio en Premio Plus zijn te bewonderen op CMT 2020 en bieden volgens Bürstner extra design en ergonomie voor een aantrekkelijke prijs.

Bürstner heeft het interieur van de Premio en de Premio Plus voor seizoen 2020 al een facelift gegeven. Daarnaast worden nu ook nog eens vijf indelingen van deze succesvolle serie als “Limited” editie uitgebracht. Het betreft de Premio 435 TS, 490 TS, 530 TL en 550 TK en daarnaast de eerdergenoemde splinternieuwe Premio Plus 520 TL

Premio Plus 520 TL

De Premio Plus is een van de meest recente modellen van Bürstner. Deze serie heeft – net als de succesvolle Averso Plus – een iets hoger dak waardoor er ook ruimte voor een hefbed is. Dit resulteert in een caravan met relatief kleine afmetingen en een fors aantal slaapplaatsen. Bürstner heeft nu dus ook de 520 TL-indeling aan het Premio Plus-programma toegevoegd. Deze indeling is uitgerust met enkele bedden en heeft een hefbed boven de U-vormige zitgroep. Een ook deze is dus in een Limited-editie verkrijgbaar.

Limited-editie

Je herkent deze modellen aan de “Limited”-belettering op de zijkant, het gladde plaatwerk en de lichtmetalen velgen. Maar dat is slechts de buitenzijde. Verder zijn alle Limited-modellen uitgevoerd met een disselafdekking, voorruit, TV-steun, gas- en combi-aansluitingen en de verstevigde uitdraaisteunen met steunplaten. Voorts zijn ze voorzien van het Premio-pakket II. Dat pakket omvat een Heki II-dakraam, indirecte verlichting onder de wandkasten, ringverwarming en een warmwatervoorziening. Bovendien komt daar -afhankelijk van de indeling – nog een gewichtstoename van 1.700 kg tot 1.900 kg bij. Ook is bij de Premio 530 TL en Premio Plus 520 TL het is de rolbodem voor de eenpersoonsbedden inbegrepen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel