Speciale camperovernachtingsplaatsen tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Niet alleen veel caravans en campers, maar ook een camperovernachtingsplaats op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

UTRECHT – Wie met de camper naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs wil gaan kan de camper parkeren op de speciale camperparkeerplaats op parkeerterrein P2.

Maar het is ook mogelijk om te overnachten op deze plaats. Dat kan voor slechts 15 euro per etmaal.

Tijdens het verblijf met je camper op het Jaarbeursterrein kun je makkelijk de Kampeer en Caravan Jaarbeurs bezoeken en ook even naar je camper teruglopen om wat te eten, drinken of rusten. Zoals je op de foto kunt zien staan er meer dan genoeg campers om je de hele dag te vermaken. Bovendien is de Jaarbeurs op loopafstand van het gezellige centrum van Utrecht. Dat maakt het heel makkelijk om ’s avonds te genieten van een lekkere maaltijd in één van de vele restaurantjes in de stad, en waar je alle indrukken van de beurs ook even kunt laten zakken.

Het camperparkeerterrein wordt mede mogelijk gemaakt door de NKC. Als je er gebruik van wilt maken kun je er een plaats reserveren. Dat kan tegelijk met het online bestellen van je toegangskaartje. Als je al kaartjes hebt besteld, kun je de plaats alsnog reserveren middels de link in de bevestigingsmail die je hebt gekregen. Mocht dat niet lukken, dan kun ook je mailen naar info@jaarbeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel