Campevent NOP – Emmeloord

Campevent NOP - Emmeloord

De eerste editie van Campevent NOP vindt plaats op 27 mei in Emmeloord

EMMELOORD – Tijdens het Hemelvaartsweekend, op zaterdag 27 mei 2017, wordt het allereerste Campevent NOP georganiseerd op het terrein van Caravan- en Campercentrum Emmeloord.

Dit bedrijf organiseert al tientallen jaren een veelbezochte kerstshow op tweede kerstdag. Dat smaakte naar meer, zodat er nu voor het eerst ook een meer zomers evenement wordt georganiseerd: Campevent NOP.

Dit is een kleinschalige vakantiebeurs die bedoeld is om de bezoekers voor te bereiden op hun aanstaande kampeervakantie. Je kunt je tijdens dit event laten inspireren door één van de tientallen aanbieders van vakantie- en kampeergerelateerde diensten en/of –producten.

Informatie en inspiratie

Ook kun je er nieuwe mogelijkheden op het gebied van kamperen ontdekken en de door de politie laten informeren over veiligheid. Maar je kunt er ook heerlijke producten uit diverse landen, van een drankje genieten op het horecaplein, oefenen met het achteruitrijden met een caravan, je uithoudingsvermogen op het fietsparcours testen of een dansje wagen een dansje op relaxte loungemuziek.

Loterij

Er worden tijdens Campevent NOP ook diverse leuke en mooie prijzen verloot. Deze zijn beschikbaar gesteld door de aanwezige bedrijven en door sponsoren van Campevent NOP. Voor iedere €2,- die je  besteedt op het horecaplein ontvang je een lootje. De loterij vindt plaats om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. De cadeaus zijn verdeeld over  deze rondes. Je kunt je lootje(s) in de pot doen van de ronde(s) waarin je het liefst mee loot. Op de Facebook-pagina van Campevent NOP kun je al een voorproefje van de diverse prijzen zien.

Standhouders

Onder de standhouders zien we diverse bekende namen, zoals (in willekeurige volgorde) Reich, Herzog, Doréma, 123 Products en Easy Camper, terwijl onder meer Dukdalf en Tristar tot de sponsors van het evenement behoren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel