Camping Zonneweelde wint ook in 2015 publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf’

Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde wint publieksprijs voor 2e achtereenvolgende jaar

DRIEBERGEN – Het gebeurt niet vaak, dat een camping voor het tweede achtereenvolgende jaar een publieksprijs wint.

Camping Zonneweelde is dat wél gelukt. RECRON heeft gisteren op de Algemene Ledenvergadering voor de tweede achtereenvolgende keer Camping Zonneweelde uit Nieuwvliet aangewezen als winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015’.

Zoals gezegd: het is een publieksprijs, Camping Zonneweelde heeft deze prijs gewonnen omdat deze de meeste stemmen van het publiek heeft gehad.

Bert Post, RECRON bedrijfsgroepmanager Kampeer – en bungalowbedrijven, mocht Maaike en Martin Basting van Camping Zonneweelde een beeldje en een bos bloemen overhandigen. Maaike Basting is terecht trots en blij: “Het is fantastisch om wederom winnaar te zijn van deze publieksprijs. We zijn enorm verrast. Het is een enorme waardering als het publiek wederom jou de beste vindt.”

De genomineerde kampeer- en bungalowbedrijven ontvingen ieder een oorkonde plus een map met kwaliteitsbeoordelingen door de stemmers.

De gasten die hebben gestemd, is niet alleen gevraagd naar hun favoriete kampeer- en/of bungalowbedrijf van het jaar, er is de gasten ook gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, horeca, hygiëne, faciliteiten en de omgeving toe te kennen. Verder hebben de gasten ook hun eigen mening kunnen geven over het bedrijf. Om alles eerlijk te laten verlopen is bij het tellen van de stemmen rekening gehouden met het aantal plaatsen en de waardering door de gasten.

Ook dit jaar kreeg Camping Zonneweelde mooie cijfers van het publiek:

  • 9,5  –  Gastvrijheid
  • 9,1  –  Hygiëne
  • 9,3  –  Omgeving/activiteiten
  • 8,5  –  Horeca

De overige genomineerde Kampeer- en/of Bungalowbedrijven waren:

  • Camping Wedderbergen (Wedde, Groningen)
  • Landgoed Ruwinkel (Scherpenzeel, Gelderland)
  • Camping De Helfterkamp (Vaassen, Gelderland)
  • Camping  De Drie Provinciën (Een-West, Drenthe)
Like dit artikel
Tweet dit artikel