Campooz presenteert Sleepy Lilly bijzettent

Sleepy Lilly bijzettent Campooz

De Sleepy Lilly, een nieuwe bijzettent van Campooz

LEEUWARDEN – Campooz, het nog relatief jonge Nederlandse vouwwagenmerk breidt het leveringsprogramma uit met een robuust bijzettentje.

De Sleepy Lilly, zoals het tentje heet, is te zien op de Caravana op de stand van Vouwwagencentrum Noordbergum, dat als dealer de vouwwagens van Campooz aan het publiek laat zien.

Met de komst van de Sleepy Lilly biedt Campooz een alternatief voor kinderen die liever in hun eigen tentje slapen, in plaats van gezellig bij papa en mama in de vierpersoons Lazy Jack vouwwagen van Campooz.

De Sleepy Lilly is een karakteristiek ogend tunneltentje. Aan beide uiteinden is een kleine ingang met puntluifeltje. Opvallend is het feit dat je de lange zijden geheel open kunt ritsen en rollen. Niet alleen handig om in één beweging de opgeblazen luchtbedden in de tent te kunnen schuiven, maar ook om de tent makkelijk en goed schoon te kunnen houden.

Het opzetten van de Sleepy Lilly is eenvoudig, je zet het grondvlak vast, schuift de boogstokjes door de lussen, bevestigt de horizontale stok tussen de bogen en spant de tent daarna af met 2 scheerlijntjes.

Like dit artikel
Tweet dit artikel