Vier nieuwe voortenten in Smart Air Imperial serie van Outwell

Outwell Smart Air Imperial voortenten

Eén van de 4 nieuwe Smart Air Imperial voortenten van Outwell

ZOETERMEER – De Deense toebehorenfabrikant Outwell presenteert 4 nieuwe voortenten in de Smart Air Imperial serie. De Smart Air voortenten zijn alle snel op te zetten, oppompbare voortenten.

Het voordeel van oppompbare voortenten is natuurlijk het feit dat je niet met stokken hoeft te slepen, de stokken niet in elkaar hoeft te zetten en de tent er niet overheen hoeft te trekken.

Dat geldt ook voor de vier nieuwe tenten van Outwell. Ze zijn bovendien behoorlijk ruim en bieden de kampeerder daardoor nog meer comfort. Dankzij de befaamde “One-Go Inflation Technology” kun ze in een handomdraai opzetten. Het is een kwestie van de tent door de rails trekken, oppompen en afspannen. Het oppompen gaat eenvoudig en snel middels de meegeleverde dubbelwerkende pomp, die je op slechts één ventiel aan hoeft te sluiten. Voor een maximale stabiliteit en veiligheid zorgen de fluoriscerende scheerlijnen en het Outwell Easy Pegging Systeem. De nieuwe D-vormige zijdeuren bieden een makkelijke toegang tot de tent en zijn uitgevoerd met afsluitbare muskietengaasvensters voor een optimale ventilatie. Voorts zijn de getinten vensters te verduisteren met gordijnen waarmee bescherming bieden tegen de zon, en voor de nodige privacy zorgen.

De dakpanelen zijn voortaan warmte-reflecterend uitgevoerd, waardoor het binnenklimaat een stuk prettiger is. Outwell maakt de voortenten van dubbelzijdig gecoat Outtex 6000 HD materiaal, dat borg staat voor een lange levensduur. Het taslon weefsel wordt speciaal behandeld, waardoor het een canvasachtige structuur heeft, die het materiaal flexibeler en sterker maakt.

Nieuw zijn ook de 2 optionele elektrische pompen, die het oppompen en opzetten nog makkelijker maken. De nieuwe Smart Air Imperial voortenten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij de Outwell dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel