Carado V339 ook als Europa Edition leverbaar

Carado V339 Europa Edition

Carado V339 ook als Europa Edition leverbaar

Afgelopen zomer introduceerde Carado programma de V339. Deze ‘Van’, waarmee Carado een heel compacte halfintegraal camper bedoelt, is ondanks zijn compacte afmetingen voorzien van een queensbed.

Dat is onder dit soort campers, en dan helemaal in dit prijssegment, best wel bijzonder. Hoe leuk is het dan dat Carado ook van dit model een Europa Edition uitbrengt. De V339 is de derde Van die Carado in deze extra complete Europa Edition uitvoert.

Extra compleet

Als Europa Edition is de V339 bijzonder compleet uitgevoerd. Je herkent hem aan de antracietkleurige cabine met meegespoten bumpers, donkere grill en sportieve lichtmetalen velgen. De bekleding van het interieur voert Carado uit in stof en leer. De Europa Edition is voorzien van een multimediasysteem met navigatie en achteruitrijcamera. Ook heeft hij cruise control, een bijrijdersairbag, bandenspanningscontrole en led dagrijverlichting.

Compact, maar toch een queensbed

Hoewel de V339 dus maar 6,86 m lang en ook maar 2,14 m breed is, heeft Carado toch kans gezien om deze camper uit te rusten met een vrijstaand queensize bed. Dit is bovendien verstelbaar, waardoor je overdag genoeg bewegingsruimte rondom het bed hebt. Carado is ook zo slim geweest om de garderobekast halfhoog uit te voeren. Daardoor onderbreekt deze de zichtlijn niet, wat voor een goede ruimtelijk indruk zorgt. Het woongedeelte oogt door de open zichtas naar achteren en de goede lichtinval uitgesproken ruim en open. Als je wilt, kun je het woon- en slaapgedeelte door middel van een scherm van elkaar afschermen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel