Caravan Informatie Dag tijdens Dordrecht Open

Caravan Informatie Dag - Dordrecht Open

Caravan Informatie Dag tijdens Dordrecht Open

DORDRECHT – De beurs Dordrecht Open, waar de importeurs van Hobby, Fendt, Adria en Sun Living hun nieuwe modellen presenteren, biedt de bezoekers meer dan alleen maar “caravans en campers kijken”.

Op de vrijdag staat de caravan centraal, dan wordt er door Adria Benelux namelijk een Caravan Informatie Dag georganiseerd. Tijdens deze dag zijn alle Adria Caravan dealers aanwezig om alles te vertellen over de mogelijkheden, indelingen, uitrusting, opties en accessoires van de caravans van Adria.

Maar daarnaast zijn tijdens de Caravan Informatie Dag ook er diverse andere standhouders aanwezig met het laatste nieuws over hun producten.

  • Dankzij de aanwezigheid van Subaru Kleinwier kan er worden proefgereden met een Subaru Forester of Outback en een Adria caravan. Wie dat wil doen, moet zich aanmelden via “Plan je bezoek” (de rode button rechtsboven op deze website).
  • Isabella Voortenten geeft advies welke tenten het meest geschikt zijn. Verschillende vakantiebestedingen vragen immers om verschillende tenten. De vertegenwoordiger van Isabella vertelt je graag over de voortenten, luifels en accessoires binnen het aanbod.
  • Reich is één van de bekendste merken op het gebied van movers en deelt haar kennis en ervaring graag tijdens de Caravan Informatie Dag.
  • Aveco Verzekeringen biedt naast de bekende Camperverzekeringen nu ook Caravanverzekeringen aan.
  • Triorep B.V. geeft demonstraties van ITBS, voor nog comfortabeler reizen met de caravan.

Workshops

Er worden tijdens de Caravan Informatie Dag ook workshops verzorgd:

  • 12.00 u. – Hoe onderhoud ik mijn caravan? – Gegeven door Triorep B.V. dé specialist op het gebied van caravan chassis.
  • 13.30 u. – E achter B? Ook met een B-rijbewijs mag je met een caravan rijden. – Gegeven door Transport Scholingscentrum.
  • 15.00 u. – Hoe onderhoud ik mijn caravan? – Gegeven door Triorep B.V.

Vooraf inschrijven voor de workshops is gewenst. Stuur een email naar dordrechtopen@adria.nl en geef aan welke workshop je wilt bijwonen. Je ontvangt van Adria Benelux dan een bevestigingsmail.

Like dit artikel
Tweet dit artikel