De Caravana 2017 is volgeboekt

CARAVANA-2017

Caravana 2017 helemaal volgeboekt

LEEUWARDEN – De kampeerbranche gaat het weer behoorlijk voor de wind. Dat is ook te merken aan het aantal inschrijvingen voor de Caravana 2017. Er zijn namelijk meer inschrijvingen dan ooit.

Het WTC Expo in Leeuwaren, waar de Caravana wordt gehouden, is op een aantal kleine plekken na tot de laatste vierkante meter volgeboekt.

Op de volgende editie van de Caravana kunnen de bezoekers nog meer caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens, kampeeraccessoires én informatie over campings bekijken. Ook ditmaal is er meer dan 45.000m2 aan expositieruimte, waarmee de Caravana zich de grootste kampeerbeurs van Nederland mag noemen

Thema: ‘Proef de vrijheid!’

‘Proef de vrijheid!’, dat is het thema van de Caravana 2017. Met dit thema wordt het ultieme gevoel van vrijheid gevierd, dat het kamperen ons geeft. Of je nu met de camper langs de kust van Frankrijk trekt, of met de caravan naar die ene prachtige camping in Italië gaat of met de vouwwagen adembenemede Kroatische kust wilt verkennen, met kamperen kun je genieten van je vrijheid. Want als als het niet bevalt, dan rijd je gewoon door naar een andere bestemming. Zo biedt kamperen vrijheid in optima forma.

Verkiezingen

Er zijn op de Caravana ook 2 wedstrijden. In verband daarmee is er ook de nodige innovatie te zien op de Caravana 2017. De redactie van de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen zal op de beurs de Caravan en Camper van het Jaar bekendmaken. Ook zullen op donderdag 19 januari de NKC kampeerauto’s van het jaar bekend worden gemaakt.

Diverse primeurs

Een van de vele primeurs die we op de Caravana kunnen zien is de nieuwe Paradiso Vouwcaravan. Er is, gebaseerd op het basisprincipe van de oude Paradiso vouwcaravans, een volledig nieuw product ontwikkeld dat helemaal bij deze tijd past. De hoekige Paradiso vouwcaravan ziet er nu heel gelikt uit en heeft een modern en zeer goed gelukt design. De wagen kan bovendien naar wens worden aangepast. Voorts kunnen we op de Caravana kennismaken met een milieuvriendelijker alternatief voor onze overwegend traditioneel aangedreven trekauto’s. Op de stand van Lexus Groningen en Toyota-dealer Galema uit Leeuwarden krijgen bezoekers uitleg over de hybride voordelen van de Lexus NX 300h AWD, Lexus RX 450h en Toyota RAV4 Hybrid AWD.

Veel diversiteit en innovatie

Femke Beekink, beursmanager van de Caravana 2017: “We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we ook dit jaar weer de prachtigste primeurs en noviteiten aan de bezoekers mogen presenteren. We vinden het belangrijk om de diversiteit en innovatie van onze branche over te brengen aan de bezoeker. Dat we nu binnen de meeste segmenten al volgeboekt zitten zegt wat over de populariteit van de Caravana en de positiviteit in de kampeerbranche!’’

Like dit artikel
Tweet dit artikel