Caravana 2018 pakt uit met veel primeurs en activiteiten

Caravana 2018 overzicht

Caravana 2018 pakt uit met veel primeurs en activiteiten

Eind volgende week gaat de Caravana van start. De Caravana is ooit in een bescheiden opzet begonnen als een gemeenschappelijke beurs van een aantal dealers in het noorden van het land.

De beurs is in de loop de jaren flink gegroeid en behoort nu tot de grootste en drukst bezochte kampeerbeurzen. De Caravana vindt dit jaar plaats van donderdag 18 tot en met dinsdag 23 januari 2018, ook nu weer in het WTC Expo in Leeuwarden.

De vorige editie van de Caravana mocht maar liefst ruim 47.000 bezoekers verwelkomen. Dat aantal zou dit jaar wel eens overschreden kunnen worden. De interesse in kamperen is stijgende en de kampeerbranche groeit dan ook als kool. Er staan op de Caravana 2018 meer dan 400 exposanten.

Deze exposanten pakken uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Door de grote variatie in de aangeboden producten en diensten vormt Caravana niet alleen een heerlijk dagje uit voor kampeerliefhebbers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op kampeergebied, maar ook voor het hele gezin. Er zijn volop activiteiten en er is ook genoeg te doen voor de kinderen. Daarnaast is er volop informatie en inspiratie over originele vakantiebestemming dichtbij en verder weg. Naast een groot aanbod recreatievoertuigen is er ook van alles te zien op het gebied van accessoires en toebehoren.

Informatie

De Caravana is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur, alleen op de laatste dag sluit de beurs om 17 uur. De toegangsprijs verschilt een beetje en varieert van 11 euro voor een kaartje dat online is gekocht tot 15 euro voor een kaartje voor de overige dagen dat aan de kassa wordt gekocht. Parkeren kost 4 euro per dag.

Meer informatie kun je vinden op Caravana.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel