Caravana 2019

Caravana 2018 impressie

Caravana 2019

In januari hebben we niet alleen de Vakantiebeurs in Utrecht maar ook de Caravana, welke traditiegetrouw in de WTC Expo in Leeuwarden wordt gehouden.

Zoals vanouds is de Caravana een dagje uit voor het hele gezin. Er is van alles te zien en te doen, ook voor de kinderen.

De Caravana 2019 wordt gehouden van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 in het WTC Expo in Leeuwarden. Ook op de komende editie kun je natuurlijk weer eem heerlijk vleugje kampeergevoel opdoen. Je vindt op de Caravana talloze caravan- en camperprimeurs, tenten, en kampeeraccessoires. Een sterk punt van de Caravana is altijd het grote campings dat op de Caravana staat. Dit jaar zijn er ruim 200 campings uit heel Europa vertegenwoordigd. Zo is de Caravana niet alleen interessant voor wie alles over kamperen en de nieuwste kampeertrends wil weten, maar ook voor hen die zich alvast oriënteren op hun volgende vakantiebestemming.

Informatie

De Caravana vindt plaats van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019  en is die dagen van 10 tot 17 uur geopend. Als je wilt, kun je nu al kaartjes bestellen voor de Caravana. Online kosten ze 13 euro. Tijdens de beurs betaal je aan de kassa 15 euro per kaartjes. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang. Parkeren op het terrein van de WTC Expo (Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden) kost 4 euro per dag.

Overnachten

Wil je met de camper overnachten? Dat kan niet op de Caravana, maar wel op bijvoorbeeld Camperplaats Leeuwarden, op zo’n 20 minuten fietsen van de Caravana of op Camping It Wiid in Eernewoude of Recreatiepark Bloemketerp in Franeker. Deze campings hebben niet alleen staanplaatsen maar verhuren ook huisjes. Je kunt een plaats op de camperplaats of campings reserveren via het kopje ‘Overnachten’ op de website van de Caravana.

foto: © Caravana

Like dit artikel
Tweet dit artikel