Caravelair breidt Alba-reeks uit met voorjaarsmodel

Caravelair Alba 497 Family voorjaarsmodel

Caravelair breidt Alba-reeks uit met voorjaarsmodel

Caravelair introduceerde vorig kampeerseizoen de Alba-serie. Een serie die van begin af aan een behoorlijk succes was zodat Caravelair besloten heeft om de reeks uit te breiden.

Die uitbreiding wordt dit voorjaar gecombineerd met een zogenaamd voorjaarsmodel, de Alba 497 Family, een typische gezinscaravan. De indeling omvat onder anderen een middendinette en een stapelbed.

Vijf tot zeven slaapplaatsen

Caravelair omschrijft de Alba 497 Family als een ruime familiecaravan. Hij heeft aan de voorzijde een vast tweepersoonsbed, dat dwars is geplaatst en zo nogal wat ruimte bespaart. Achterin de caravan kun je zien wat Caravelair met ‘Family’ bedoelt. Hier is een kinderkamer met groot stapelbed, dat in dit geval ook nog eens is voorzien van een derde bed. Dat betekent dat de Caravelair Alba 497 Family maar liefst vijf vaste slaapplaatsen heeft. In het midden van de caravan bevindt zich de zogenaamde midendinette.  Deze kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed waardoor de Alba 497 totaal zeven slaapplaatsen heeft.

Veel bergruimte

Tegenover de middendinette bevindt zich de keuken met 150 liter XL-Freeze compressorkoelkast. Achterin de caravan bevinden zich ook de ruime toiletruimte en de grote hangkast. Wie nog extra ruimte nodig heeft kan het stapelbed ombouwen tot een grote garage/opbergruimte. Bovendien is die ruimte ook bereikbaar via een grote garagedeur.

Primavera-pakket

De Caravelair Alba 497 Family wordt geleverd inclusief het Primavera-pakket. Dat bestaat onder meer uit een groot voorraam, comfortmatrassen en een extra comfortabele zitgroep met Saigon-stoffering

Pack Travel Plus en Pack Ambition

Verder wordt de Caravelair Alba 497 Family geleverd met het Pack Travel Plus en het Pack Ambition. Het eerste bestaat uit een AKS 3004 stabilisatiekoppeling, schokbrekers, serviceluik, reservewielhouder met reservewiel in de disselbak. Het Pack Ambition omvat een Truma Therme 5 liter boiler, handdouche, groter dakluik, hordeur, afvalwatertank LED-leesspots bij de zitgroep en het vaste bed.

Klantvoordeel

De normale verkoopprijs van de Alba 497 Family met bovengenoemde uitrusting zou komen op € 19.585,-. Als voorjaarsaanbieding is de verkoopprijs van de Alba 497 Family vastgesteld op € 17.995,00. Het klantvoordeel komt totaal op € 1.590,-. De Alba 497 Family staat vanaf eind februari bij de Caravelair-dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel