Nieuw ruimtewonder in C Tourer serie Carthago

Carthago C Tourer 144 LE

Nieuw ruimtewonder in de C Tourer I lijn van Carthago

AULENDORF – Op de CMT Stuttgart zijn weliswaar wat minder premières te zien dan op de Caravan Salon in Düsseldorf, het blijft een interessante beurs met de nodige noviteiten.

Zo presenteert Carthago op de CMT een nieuw model in de C Tourer serie. De nieuwe Carthago C Tourer I 144 LE is volgens de fabriek een ruimtewonder met lange enkele bedden en een ruime badkamer op amper 7 meter lengte.

C Tourer CarthagoDat belooft nogal wat. Er komt ook een handigheidje aan te pas om dit voor elkaar te krijgen. Carthago heeft het langsbed aan de linkerzijde namelijk uitschuifbaar gemaakt. In “woonopstelling” is het ingeschoven, als je wilt slapen schuif je het weer uit. Voor de “slaapopstelling” wordt de douchecabine namelijk middels een handige constructie een stuk kleiner om zo plaats te maken voor het ruim 2 meter lange bed. In het interieur van deze C Tourer zien we overigens een volledig nieuwe betimmering in Bicolor en essenhout, dat aan de hand van de reacties van het publiek mogelijk ook in de andere modellen van deze serie zal worden toegepast.

Like dit artikel
Tweet dit artikel