Chausson met 2 voorjaarsmodellen en 2 originele indelingen op CMT

Chausson Titanium campers

De Chausson Titanium actiemodellen

STUTTGART – Nu de CMT, die medio januari de deuren opent in Stuttgart, steeds belangrijker wordt voor de kampeerindustrie, zijn daar niet alleen een behoorlijk aantal voorjaarsmodellen maar ook een steeds groter aantal premières te bewonderen.

Op de stand van Chausson kunnen we naast een tweetal voorjaarsmodellen ook twee nieuwe modellen met een leuke, vernieuwende indeling zien.

De twee voorjaarsmodellen zijn de Titanium 747 GA en Titanium 738 XLB Premiere. Deze worden zoals we van voorjaarsmodellen gewend zijn met een uitgebreide uitrusting en tegen een extra scherpe prijs aangeboden. De buitenzijde is gestyled in frisse kleuren, zoals we op bovenstaande foto kunnen zien. De twee halfintegraalcampers met nieuwe indelingen, die Chausson op de CMT laat zien, zijn minstens zo interessant zodat we vooral daar op in gaan.

Chausson Travel Line 611

De Chausson Travel Line 611 heeft een zitgroep waarbij achter de bestuurdersstoelen nog 2 losse stoelen zijn geplaatst. Deze hebben ieder hun eigen deur in de opbouw. Verder heeft de Travel Line voor en achter een elektrisch hefbed, zodat de camper prima geschikt is om met 4 personen op reis te gaan.  Het voorste hefbed blijft zit ook in de onderste stand vrij hoog, in verband met de stoelen eronder. Het achterste hefbed kan aanzienlijk verder zakken zodat je hier zonder trapje in kunt komen. De badkamer is halverwege de linkerzijde geplaatst, met de keuken daar tegenover aan de rechterzijde. Achterin de camper bevindt zich een ruime lounge met L-bank.

Chausson 630

Bij de Chausson 630 bestaat het woongedeelte uit twee tegenover elkaar geplaatste banken in langsrichting en de twee draaibare voorstoelen. Daarboven zijn 2 eenpersoons hefbedden die ook in de langsrichting zijn geplaatst. Je kunt die apart van elkaar laten zakken, zodat naar keus één helft van de zitgroep intact kan blijven. Achterin deze tweepersoons camper vinden we een badkamer over de gehele breedte en een grote garage.

Like dit artikel
Tweet dit artikel