Combi-Camp krijgt nieuwe keuken

Combi-Camp keuken

Combi-Camp krijgt nieuwe keuken

Ten onrechte werd er vroeger weinig aandacht besteed aan de keuken van een vouwwagen. Gelukkig is daar de laatste jaren veel verandering in gekomen. Dat laat ook de Deense vouwwagenfabrikant Combi-Camp zien.

Het Scandinavische merk, waarvan de keukens sowieso al niet veel te wensen overlieten, kondigt een nieuwe keuken aan waarbij het afscheid neemt van de klassieke hoekige keuken en voor een volledig nieuw design kiest.

Nieuw design

Het nieuwe design, waar Combi-Camp voor gekozen heeft, is niet slechts een kleine wijziging. Combi-Camp heeft dit nieuwe, ronde nieuw design zowel aan de binnen- als aan de buitenkant doorgevoerd. De afgeronde hoeken lopen fraai door in het deksel. Als we het deksel openen, wat door de gasveren bijna automatisch gaat, herkennen we het typische Scandinavische design. De keuken geeft dan ook een strakke en georganiseerde indruk.

Driepits kooktoestel en koelbox op hoogte werkblad

Er is in de keuken een nieuw driepits kooktoestel geïntegreerd, dat wordt gecombineerd met een spoelbaken kan worden afgesloten met hittebestendige glazen afdekplaten. Deze zorgen op die manier ook voor de nodige extra werkruimte en bescherming van de kookplaat. De koelbox krijgt een nieuwe plek. Deze staat voortaan niet meer naast het fornuis maar krijgt een plek op dezelfde werkhoogte als het aanrechtblad, wat uiteraard veel praktischer is. Ook zijn de stopcontacten handig bereikbaar.

De nieuwe Combi-Camp keuken is vanaf nu verkrijgbaar bij Aart Kok Adventure in Heemstede en Roden en bij de Vouwwagenspecialist in Boxtel. De Combi-Camp Country met deze nieuwe keuken is verkrijgbaar vanaf € 11.595,-.

Like dit artikel
Tweet dit artikel