TakeOff van Easy Caravanning belooft ultieme vrijheid

TakeOff van Easy Caravanning

TakeOff van Easy Caravanning belooft ultieme vrijheid

Zo vrij als een vogel en gaan en staan waar je maar wilt. Dat is de belofte waarmee de website van Easy Caravanning de nieuwe TakeOff presenteert.

Een geheel nieuw concept, zegt men. Men doet er ook behoorlijk geheimzinnig over. Iedere keer wordt er een nieuw tipje van de sluier gelicht.

We hebben inmiddels wat van de buitenzijde kunnen zien. Die lijkt op een moderne vouwwagen, meer kunnen we er niet van maken. Inmiddels zijn er ook foto’s van de binnenzijde vrijgegeven. Het lijkt nog steeds op een vouwwagen want de zijwanden zijn zo te zien van tentdoek vervaardigd. Ook het adres van Easy Caravanning, dat hetzelfde is als de Vouwwagen Specialist in Boxtel, doet ons vermoeden dat het een vouwwagen is. Dat geldt ook voor het maximale gewicht van 750 kilo. Maar we hebben toch ook het vermoeden dat de TakeOff meer is dan alleen een vouwwagen. Een vouwcaravan misschien, of een tussenvorm?

Het interieur ziet er in ieder geval comfortabel uit, met een zitgroep, kastjes en een keukenblokje. Het zou zo maar eens kunnen dat de mensen van Easy Caravanning zich hebben laten inspireren door de beroemde ontwerpen als de Holtkamper Flyer en de Paradiso vouwwagen, evenals de Amerikaanse vouwwagens van Fleetwood en Coleman. Wie graag wil weten wat het uiteindelijk wordt, kan zich via de website van Easy Caravanning inschrijven op de nieuwsbrief of de Facebookpagina liken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel