„Crazy Camping“ in het Erwin Hymer Museum

Erwin Hymer Museum Crazy Camping

„Crazy Camping“ in Erwin Hymer Museum

BAD WALDSEE – Het Erwin Hymer Museum in Bad Waldsee organiseert in het laatste weekend van mei iets geks. Met het evenement „Crazy Camping – Irre Typen“ wil men rare, gekke en merkwaardige kampeermiddelen aan het publiek laten zien.

Wie zelf de eigenaar van zo’n buitenissig kampeermiddel is, en hier graag aan deel wil nemen, kan zich nog opgeven. De lat ligt behoorlijk hoog. Het museum zoekt recreatievoertuigen die niets met de normale, seriematige voertuigen van doen hebben.

Het gaat dus om prototypes, zelfbouwvoertuigen, exemplaren van een heel gelimiteerde oplage, voertuigen die het nooit tot serieproductie hebben gered en ook bijzonder grote, kleine, luxueuze voertuigen, expeditiecampers, noem maar op.

Erwin Hymer Museum - Crazy CampingWie zich heeft aangemeld én vervolgens ook door de organisatie wordt uitgenodigd, zal zich op 27 en 28 mei uitstekend kunnen vermaken. Het Erwin Hymer Museum wordt dat weekend namelijk omgetoverd tot een knotsgekke camping. Onder de aangemelde voertuigen bevindt zich een tot camper omgebouwde mobiel bankkantoor, een rijdende blokhut, een voormalige bus, een camper waarvan het dak als boot kan worden gebruikt, en nog veel meer. Uiteraard is er ook een prijs voor het meest bijzondere kampeervoertuig.

Wie zich aan wil melden, kan contact opnemen met Markus Böhm van het museum. Dan kan telefonisch via  00 49 7524 976676-21, per e-mail via mb@erwin-hymer-museum.de of via het deelnameformulier dat je hier op de site van het museum kunt vinden.

Foto’s: © Erwin Hymer Museum

Like dit artikel
Tweet dit artikel