De Freedom-camper van Affinity: avontuurlijk kamperen voor een betaalbare prijs

De Freedom-buscamper van Affinity

De Freedom-camper van Affinity: avontuurlijk kamperen voor een betaalbare prijs

Steeds meer mensen trekken erop uit om de natuur en vrijheid te beleven in een eigen camper. Voor wie op zoek is naar een praktische, functionele en betaalbare camper, is er nu de Freedom-camper van Affinity.

Dit nieuwe submerk van Affinity richt zich op avontuurlijke kampeerders en kostenbewuste gezinnen die de vrijheid van het kamperen willen ervaren zonder de hoofdprijs te betalen. De Freedom-camper is een frisse nieuwkomer met een innovatieve indeling, licht interieur, hoogwaardige afwerking, scherpe prijs en focus op functionaliteit.

Compact en wendbaar

De Freedom-camper is gebaseerd op de Fiat Ducato, een betrouwbaar en krachtig basisvoertuig dat garant staat voor een comfortabele rijervaring. De compacte afmetingen van de camper (5,40 meter lang, 2,05 meter breed en 2,58 meter hoog) maken hem wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren, ideaal voor smalle wegen en pittoreske overnachtingsplekken. Ongeacht de compacte afmetingen biedt deze buscamper drie slaapplaatsen, een complete keuken en een badkamer.

Scherpe prijs

De instapprijs van ruim 60.000 euro (exclusief BPM) is behoorlijk scherp in vergelijking met andere campers in zijn klasse. De standaarduitrusting is compleet met airconditioning, cruise control, veiligheidssystemen en LED-verlichting. Optioneel kan de camper worden gepersonaliseerd met extra’s zoals een Thule-dakluifel, fietsendrager en buitendouche.

Innovatief, licht interieur met oog voor detail

Binnenin valt de Freedom-camper op door zijn innovatieve indeling, die ruimte optimaliseert en functionaliteit voorop stelt. Hierbij is er geen doorgang tussen de cabine en het campergedeelte. Het multifunctionele woongedeelte is het hart van de camper en kan met een handomdraai worden omgetoverd in een comfortabele slaapkamer. De keuken is compact maar compleet, met een kookplaat, spoelbak en koelkast, waardoor je eenvoudig maaltijden kunt bereiden tijdens je reis.

De afwerking van het interieur is van hoge kwaliteit, met moderne materialen en kleuren die een warme en sfeervolle ambiance creëren. De sfeer doet een beetje aan die van dat Zweedse woonwarenhuis denken, en heeft ook een beetje een DHZ-gehalte. De camper biedt, dankzij het innovatieve uitklapbare bed, comfortabele slaapplaatsen voor 2 tot 3 personen.

Perfect voor avontuurlijke kampeerders

De Freedom-camper is perfect voor avontuurlijke koppels en kleine gezinnen die op zoek zijn naar een compacte en praktische camper om de natuur te ontdekken. De compacte afmetingen, krachtige motor en ruime instapdeur maken de camper ideaal voor off-the-grid avonturen. Daarbij zorgen de praktische indeling, comfortabele bedden en complete keuken voor voldoende ruimte en comfort. Voor wie het interesseert: Affinity is een Poolse buscamperspecialist en onderdeel van de Zweedse Kabe Group.

Like dit artikel
Tweet dit artikel