Dordrecht Open 2019

Dordrecht Open 2019

Alle noviteiten van Adria, Hobby, Sun Living en Fendt op Dordrecht Open 2019

Terwijl de Caravan Salon in Düsseldorf nog niet eens is afgelopen kunnen we ons al opmaken voor het volgende evenement. In Dordrecht kunnen we vanaf komend weekend namelijk de nieuwste modellen van Adria, Hobby, Sun Living en Fendt.

De importeurs van deze merken organiseren sinds een aantal jaren namelijk het evenement Dordrecht Open. Zij tonen hier een selectie van het programma en uiteraard ook alle noviteiten.

Wie een ritje naar Düsseldorf te ver vindt zou de komende week een bezoekje moeten brengen aan Dordrecht Open. Dat geldt ook voor mensen die in oktober de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht willen bezoeken en daar nieuwe modellen van Hobby en Fendt verwachten te zien. Die merken staan daar niet en exposeren alleen in Düsseldorf en Dordrecht. Dordrecht is voor de meeste Nederlanders bovendien een stuk dichterbij, bovendien zijn de toegang en het parkeren bij Doredrecht Open helemaal gratis.

Nieuwe 2020 modellen

Adria, Hobby, Sun Living en Fendt merken tonen er al hun nieuwste modellen en noviteiten. Nagenoeg alle mogelijke indelingen, modellen en uitvoeringen zijn aanwezig om een goede indruk van de nieuwe leveringsprogramma’s te bieden. De vele duizenden bezoekers van de voorgaande edities geven ook aan dat Dordrecht Open het beste overzicht bieden van de totaalprogramma’s van deze merken. Wie geïnteresseerd is in het programma van Hobby en Fendt: deze merken zijn niet aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs waardoor Dordrecht Open dé gelegenheid is om het totale programma van deze merken onder één dak te zien.

Dordrecht Open

Dordrecht Open 2019 wordt gehouden van 7 tot en met 15 september, het publiek is die dagen welkom van 11 tot 17 uur. De toegang en entree zijn gratis en uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Het evenement wordt gehouden op 2 locaties, die allebei vlakbij elkaar en bij afslag 20 van de A16 liggen:

Hobby en Fendt

De caravans en campers van Hobby alsmede de caravans van Fendt zijn dan te zien bij in de showroom van Hobby Benelux aan de Pieter Zeemanweg 170, 3316 GZ Dordrecht.

Adria en Sun Living

De importeur van de caravans en campers van Adria en de campers van Sun Living heeft geen eigen showroom. Daarom heeft deze een pop-up showroom ingericht in het Postillion Hotel Dordrecht, Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel