Nieuwe betaalbare serie caravans van Eriba: Sporting

kampeerzaken.nlHymer gaat, in Nederland waarschijnlijk onder de naam Eriba, een nieuwe serie caravans in het goedkopere segment leveren. Deze nieuwe Sporting serie is er in vijf maten (440, 465, 505, 530 en 560) waarmee wordt voorzien in de meest populaire indelingen van deze tijd.
Ondanks de aantrekkelijke prijs wordt er volgens Hymer niet op kwaliteit bezuinigd. Ook qua ergonomie voldoet de nieuwe serie geheel aan hetgeen we van Hymer/Eriba gewend zijn
 Ook in deze caravans vinden we de volgeschuimde wanden terug, aan de buitenzijde bekleed met hamerslag aluminium met blauwe accenten. Optioneel zijn ook gladde, lichtblauwe wanden leverbaar.

kampeerzaken.nlDe indelingen bieden de gebruikelijke combinaties, er is keus uit vaste bedden in langs- of dwarsrichting, enkele bedden, een rondzit, treinzit of lounge indeling.

De betimmering in deze nieuwe Sporting serie is uitgevoerd met notenhout decor, de keuken met 3-pits fornuis is evenals de natte cel functioneel uitgerust.
kampeerzaken.nlHandig is ook de toepassing van dempers in de deksels van de banken en bedden, waardoor deze veel makkelijker te openen zijn. Ook bij andere zaken, zoals de zitgroep, de kasten en de keuken, heeft Hymer bijzonder veel aandacht aan de ergonomie besteed om ook op die manier het wooncomfort zo veel mogelijk te verhogen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel