Feestje voor Morelo

Morelo 750e camper

Het team van Morelo bij de 750e camper

SCHLÜSSELFELD – Een knappe prestatie van Morelo. Het bedrijf is gespecialiseerd in campers in het allerhoogste prijssegment. Die doelgroep is natuurlijk niet zo heel groot.

Evengoed is het Morelo, dat pas sinds begin 2011 bestaat en binnenkort dus het eerste lustrum viert, gelukt om nu al de 750e camper af te leveren.

Het team van Morelo mag daar met recht trots op zijn. In de korte historie dat het in het Dutise Schlüsselfeld gevestigde bedrijf bestaat heeft het onder de bezielende leiding van Jochen Reimann en Reinhard Löhner een bijzonder fraaie mijlpaal bereikt.

Gezien de aldoor stijgende vraag naar campers en de enorme omzetontwikkeling van Morelo in het bijzonder zal het ook niet zo lang meer gaan duren voordat de volgende mijlpaal, in de vorm van de duizendste camper, zal worden bereikt. Vorig jaar werden er 189 campers afgeleverd, dit jaar zullen er waarschijnlijk 260 de weg naar hun gebruiker vinden.

De productie van Morelo is begonnen in februari 2011. Het bedrijf bouwde, gebruik makend van de modernste technieken, in korte tijd een uitstekende reputatie op, iets wat met name in het hogere prijssegment onontbeerlijk is. Nu, bijna 5 jaar later, werken er maar liefst 176 medewerkers in de fabriek, maakt het deel uit van het Knaus-Tabbert concern en wordt er dit jaar waarschijnlijk een omzet van ruim 30 miljoen euro gerealiseerd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel