Forster vult assortiment aan met buscampers

Forster Van buscamper

Forster vult assortiment aan met buscampers

Forster, het jonge zustermerk van Eura Mobil, presenteerde op de Caravan Salon 2019 een nieuwe serie buscampers.

Deze zijn volgens Forster jong en fris van uiterlijk, voorzien van een complete uitrusting en aantrekkelijk geprijsd.

Eura Mobil wil zich vooral richten op de wat jongere camperaars. Dat zal met name voor de Duitse markt gelden, waar buscampers inderdaad de wat jongere, sportievere camperaars aanspreken.

Design helemaal gericht op jongere camperaars

Forster Van buscamperDe buscampers worden trouwens niet door Forster of Eura Mobil zelf gemaakt, maar door zustermerk Karmann-Mobil, een specialist pur sang op dit gebied. Om de jongere kopers te bereiken, zijn de buscampers van Forster duidelijk anders. Zo is het interieur bijzonder licht en modern. Hier wordt een lichte, opvallend natuurlijke houtdecor gecombineerd met glanzend witte fronten en donkere vloeren in jachtstijl. Het exterieur is uitgevoerd in wit, grijs metallic of frisgroen.

Uitrusting

Tot de standaarduitrusting behoren een 120 pk dieselmotor, hoogwaardige isolatie, verwarming met een capaciteit van vier kW, buitenverlichting, keuken met tweepits kookplaat en koelkast, wasruimte met geïntegreerde douche en toilet en opklapbare bedden.

Indelingen

De nieuwe Forster buscampers zijn leverbaar in drie lengtes en vier indelingsvarianten. De uitvoering met een lengte van 5,41 meter heeft achterin een tweepersoons bed en voorin de bekende zitgroep. Dat geldt ook voor de iets ruimere uitvoering van 5,99 meter. Deze laatste is er ook met een dubbel stapelbed achterin waardoor deze vier slaapplaatsen heeft. De 6,36 meter lange variant heeft eenpersoonsbedden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel