Van heel klein tot heel groot op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Kampeer & Caravan Jaarbeurs, Utrecht

Van heel klein tot heel groot op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Wie de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018 bezoekt, kan daar het grootste én kleinste kampeerpaleis van Utrecht bewonderen.

De exposanten van deze beurs tonen zowel mini-caravans die niet groter dan een tweepersoonsbed zijn als een reispaleis van bijna 12 meter lengte.

Voor zo’n 3 miljoen Nederlanders is kamperen de favoriete manier om de vakantie door te brengen. Je hebt dan vrijheid en kunt gaan en staan waar je wilt. Genieten van de frisse lucht en van de aan- of afwezigheid van medekampeerders.

Dat is de basis van kamperen – een lifestyle die steeds meer mensen trekt. En diezelfde vrijheid ontdekken bezoekers tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (10 t/m 14 oktober), met tientallen nieuwe tenten, vouwwagens, caravans, campers en handige toebehoren die de kampeervakantie nóg comfortabeler maken.

Calimero

De kleinste caravans op de beurs zijn van Procamp en Kulba, de minicaravans uit Slowakije en Letland zijn eigenlijk niet veel groter dan een tweepersoonsbed. Met een laag gewicht laten de caravans zich achter elk type auto meenemen en eenmaal op de camping tover je de keuken tevoorschijn onder de grote achterklep van het prima geïsoleerde Calimero-ei.

Groot, groter, grootst

Dat het ook anders kan bewijst het rijtje Concordes dat ook te zien zal zijn op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, de grootste campers van het kampeerevent. Deze luchtgeveerde reispaleizen zijn er tot 11,65 meter, op 8 wielen en met gewichten van meer dan 7.500 kilo. Majestueuze verschijningen voor ‘individueel reizen in absolute perfectie’, aldus de fabrikant. En dat is niet ten onrechte, als je bijvoorbeeld naar de slaapkamer kijkt die een oversized eilandbed heeft en vlak achter de badkamer met inloopdouche en handdoekverwarming is gesitueerd. In de woonkamer kijk je vanuit de lounge met kalfslederen kussens door de met privacyglas uitgevoerde panoramaramen naar buiten. Als daar niets te beleven is, rijst het entertainment media centre geruisloos vanuit de zijwand omhoog. De reispaleizen van Concorde starten vanaf zo’n twee ton. Primeur: de Concorde Liner Plus – met een vanaf-prijs van 420.000 – is ook te bewonderen op de beurs.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 vindt plaats van 10 tot en met 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaartjes zijn bij de kassa te koop, maar zijn online voordeliger. Je kunt ze bestellen via de banner aan de linkerzijde.

Foto: © Kampeer & caravan Jaarbeurs

Like dit artikel
Tweet dit artikel