Hobby De Luxe Edition

Hobby De Luxe Edition 2016

Nieuw voor modeljaar 2016: Hobby De Luxe Edition

Marktleider Hobby breidt met de komst van de nieuwe De Luxe Edition serie haar modellenpalet in modeljaar 2016 uit tot maar liefst 50 modellen.

De Hobby De Luxe Edition is uiteraard afgeleid van de bekende De Luxe modellen maar heeft toch een geheel eigen, sportief karakter dat prima aansluit bij de andere modellen van Hobby.

Hobby De Luxe EditionZoals eerder vermeld kiest Hobby er de laatste jaren voor om een nieuwe serie niet meteen in een hele grote hoeveelheid indelingen aan te bieden, maar beperkt Hobby zich tot een selectie van indelingen die zo goed mogelijk bij de doelgroep van de nieuwe modellen passen. Zo ook de nieuwe Hobby De Luxe Edition.

Deze nieuwe serie richt zich niet direct op een specifieke doelgroep, Hobby heeft daarom gekozen voor een aantal van de populairste indelingen, beginnend bij de 440 en eindigend bij de 560.

Wie een wat compactere caravan met een vast bed zoekt, kan bijvoorbeeld kiezen voor de 440 SF (dwars geplaatst bed) en de 460 UFe (langs geplaatst bed). Een maatje groter is de 495 UL, die met twee enkele bedden niet alleen perfect geschikt is voor de wat oudere echtparen en ook over een comfortabele rondzit beschikt. Gezinnen zouden kunnen kiezen voor de 545 KMF of 560 KMFe, beide beschikken over een kinderkamer met stapelbedden en bieden de ouders een vast tweepersoons bed.

Hobby De Luxe EditionHet interieur is voor het grootste deel afgewerkt in ahorn decor, waarbij de antracietkleurige kastfronten, werkbladen, tafels, grepen en overige accenten voor een mooie en sportief contrast zorgen. De vinyl vloerbedekking Ornamenta Classic past daar ook weer prima bij, evenals de stoffering die is samengesteld uit licht- en donkergrijze stof en is afgewerkt met een rode bies. Eén van de nieuwe ontwikkelingen van Hobby die in de nieuwe De Luxe Edition mooi tot hun recht komen is de nieuwe Super Slim Tower, een ruimtebesparende koelkast met een inhoud van maar liefst 150 liter.

Het exterieur sluit naadloos aan bij de andere series uit het middensegment: de De Luxe, Excellent en Prestige.

Like dit artikel
Tweet dit artikel