Hobby viert 50-jarig bestaan

Hobby fabriek Fokbeck

De Hobby fabriek in Fokbeck, waar op 30 april het 50-jarig jubileum wordt gevierd.

FOKBECK – Eind volgende maand is het tijd voor een feestje. Niet vanwege Koningsdag, maar vanwege het feit dat Hobby dat 50 jaar bestaat. De foto toont het huidige pand van Hobby. Tijdens de start van de fabriek, in 1967, zag het er ongetwijfeld anders uit.

Dit heuglijke feit zal Hobby uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het bedrijf zal dit op grootse wijze gaan vieren.

Hobby zal het „50 Jaar Hobby“ vieren met een spetterend straatfeest, waar alle personeelsleden en hun partners alsmede alle relaties van Hobby voor worden uitgenodigd. Dat zijn totaal einige duizenden mensen. Om een indruk van de grootte van het feest te geven: er zijn naast de 1100 personeelsleden en hun partners ook 1200 relaties uitgenodigd. Onder de genodigden bevindt zich ook bondskanselier Agnela Merkel.

Hobby feest jubileumDe Harald-Striewski-Straße in Fokbeck zal ter hoogte van het fabriekscomplex van Hobby op 30 april vanaf 12 uur tot diep in de nacht worden omgetoverd tot een feestmijl met een uitbundig straatfeest, waar iedereen zich volop zal kunnen vermaken. Er komen diverse podia waarop een uitgebreid show- en muziekprogramma voor jong en oud zal worden georganiseerd. Om 22.00 uur zal er ook een groot vuurwerk zijn. Bovendien mogen de medewerkers zich verheugen op een lang weekend, in verband met de 1-mei viering zijn ze op maandag 1 mei immers vrij.

Like dit artikel
Tweet dit artikel